<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1146887500874306095\x26blogName\x3dN+to+the+Y+to+the+N+to+the+A\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nieynalifecandy.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nieynalifecandy.blogspot.com/\x26vt\x3d-1781122905536225745', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Story
Owner
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Jamuan Hari Raya Di Sekolah SMKSIM 2012
21.9.128:23 PTG

Haii guys dah lama tak update blog ni dah banyak sarang dan habuk habuk dalam blog ni #ehh ? eceh acah acah twitter pula duk letak hashtag ni ;p Ai bukan apa malas nak type sebenarnya harhar . Okay kali ni ai nak story morry sikit pasal jamuan hari raya sekolah. Jamuan hari raya sekolah ai olls pada hari sabtu sekolah ganti untuk hari raya tuu . Sebab tu lah juga ai rajin datang sebab ditukarkan pada event sambutan hari raya setiap kelas wajib buat jamuan makan makan. Popluck ler belaka kena bawa sendiri sendiri sambut dalam kelas sendiri sendiri lah *gelak* okay then kelas kitorang 5 Bestari dapat sponsor . Kitorang pakat pakat beli ayam Kfc then buat mee hun goreng . Air nya lebih kurang 7 botol air gas campur air zafran dan dila bawa lagi ....kelas kami kaya dengan air gas macam mana tak sakit perut ai ni nak . Lagipun budak kelas kitorang ada 13 orang je yang hadir. Kalau termasuk cikgu ada seorang je . So ayam Kfc tu ada lebih 5 ketul . Habis makan semua kitorang ada juga bawa kuih muih hihihi . Ai pagi tu buat muffin blueberry. Farhana bawa coklat coklat dan hmm tu je kut haha . Alhamdulillah lah kenyang semuanya sebab kelas kami malas nak buat kutipan duit so tu je ler yang mampu . Yang ai tak puas hatinya cikgu sekolah cuma izinkan murid lelaki je pakai baju raya tu pun bersamping dan bersongkok. Murid perempuan tengok je lah kan padah nya sebab perempuan baju berfesyen fesyen hok yang jarang lah hok yang ketat lah *gigit kuku* harhar ai pun sama -.-' . Tak ada feel beraya pakai baju koko sekolah tak ada feel dah lah tahun ni last nak acah acah senior juga #ehh ? Apa apa pun syok lah juga staff sekolah datang ke setiap kelas ada lah juga 4 kelas tu diorang melekat lama duk makan xD Nafsu makan tak boleh dibendung nafsu kuda boleh ? ehh lari topik :'O okay so kelas 5 Arif rasa nya yang paling special air cocktail lah kut air buatan miera dan aireen. Ramai lah juga cikgu minum .. ai tak minum sebab perut ai dah full dan sibuk bergambar. Hah cakap pasal gambar moh ler tengok gambar ni ^^ . Murid lelaki form 5 memang pemalas nak pakai baju melayu diorang sama naik pakai baju koko hikhik .






                               




Okay ini je lah gambar yang mampu saya muat naik :| Thanks for reading . Maaf kalau terkalut type tak pun typo harap di maafkan ;) Thanks again fellas .